TaikaTilaus Blogi

Asiakastarinat: Liha ja Ruoka

Kirjoittanut Jari Mäkelä | Aug 8, 2024 12:19:00 PM

Olen Mari Hannuksela, Liha ja ruoka -lehden päätoimittaja. Liha ja ruoka on Lihakeskusliiton julkaisema liha- ja ruokateollisuuden ammattilehti. Kuten ammatti- ja järjestölehdissä usein, minulla on kaksoisrooli eli toimin myös liiton toimitusjohtajana. Minun lisäkseni meillä työskentelee toimituspäällikkö ja myyntivastaava. Käytämme TaikaTilausta kaikki kolme.

Olimme tutustuneet TaikaTilaukseen jo aikaisemmin, kun etsimme kehittyneempää vaihtoehtoa silloiselle järjestelmällemme. Päätös tuli lopulta ajankohtaiseksi, kun järjestelmätoimittaja irtisanoi sopimuksemme ja tarjosi tilalle toista ohjelmaa. Muistimme TaikaTilauksen, siirryimme, eikä kaduta. Samassa yhteydessä otimme muutamia ulkoistettuja toimintoja itse hoidettavaksi.

Alussa oli sähläystä, jopa yksi vähän isompi kämmi mutta sekin saatiin yhdessä selvitettyä. Kokonaisuudessaan on mennyt tosi kivasti.

TaikaTilauksen vahvuuksia ovat meidän mielestämme selainpohjaisuus, hyvät tietoturva- ja GDPR-systeemit sekä ystävällinen henkilöstö.  Myös kotimaisuus on meidän kannalta iso plussa, yhteistyö TaikaTilauksen kanssa auttoi meitä saamaan lehdelle avainlippu-kotimaisuusmerkin.

 

MARI HANNUKSELA

Päätoimittaja, Liha ja Ruoka